Nieuws
Nieuw managementteam voor Sijperda-Hardy

Met grote dank aan uittredend vennoot Abe Sijperda, die adviesbureau Sijperda-Hardy in 2005 samen met Dirk van der Goot en Robert Zeinstra oprichtte, neemt een nieuw managementteam het roer over. De directie zal voortaan bestaan uit Jan-Joris van Dijk, Dirk van der Goot en Martijn Pestman. De rest van ons team van toegewijde specialisten blijft onveranderd, zo zal Robert Zeinstra zijn huidige rol als projectleider blijven vervullen.

Even voorstellen:
Jan Joris van Dijk is per 1 juli 2024 aangetreden als directeur. Met zijn uitgebreide ervaring in technische dienstverlening, energie en ICT, bij zowel grote als kleine bedrijven, brengt Jan-Joris van Dijk waardevolle expertise en is een uitstekende match voor ons bedrijf. Dirk van der Goot draagt zorg voor de operationele aansturing. Martijn Pestman is een recente aanwinst voor adviesbureau Sijperda-Hardy, hij zal zich richten op het uitbouwen van de activiteiten op het gebied van bouwfysica en duurzaamheid.

Abe Sijperda
Het is een fantastische reis geweest om Sijperda-Hardy op te bouwen tot het gerenommeerde adviesbureau dat het vandaag de dag is. Samen met onze klanten hebben we indrukwekkende projecten gerealiseerd waar we nog steeds trots op zijn. Ik heb het volste vertrouwen dat Jan-Joris en het team succesvol zullen zijn in deze nieuwe fase. Als naamgever blijf ik betrokken als ambassadeur en volg ik met veel belangstelling hun ontwikkelingen.’

Jan-Joris van Dijk
‘De technische expertise en het sterke team hebben grote indruk op me gemaakt. We hebben een solide basis om verder te groeien en te specialiseren, zodat we nog beter in staat zijn om de gebouwen van de toekomst te realiseren. Het is een geweldig bedrijf om voor te werken en ik ben vastberaden om dit gevoel verder uit te dragen naar nieuwe klanten en collega's. Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op het solide fundament dat Abe heeft gelegd en kijk met veel waardering naar wat hij met zijn team heeft bereikt.’

Met onze ervaring, expertise en ons netwerk zijn we ervan overtuigd dat we onze dienstverlening zullen blijven ontwikkelen en klaar zijn voor de kansen en uitdagingen van de toekomst.
Bezig met laden